Semakin Serius Dalam Bidang Lakonan, Nafiz Muaz Berharap Bakat Diterima Ramai

Pelakon baru yang sedang meningkat naik, Nafiz Muaz berharap agar kehadirannya dalam bidang lakonan dapat diterima ramai.

Semakin serius dalam memacu kerjaya seninya, lakonan Nafiz boleh kita saksikan menerusi drama bersiri Cinta Belum Tamat Tempoh sebagai teraju utama.

“Alhamdulillah, ini penampilan sulung saya sebagai hero untuk slot Megadrama. Sebelum ini, tidak pernah terlintas di fikiran saya untuk menjadi pelakon utama.

“Saya berharap agar lakonan saya diterima ramai dan mendapat respon positif peminat dunia hiburan. Saya menerima segala pandangan untuk memperbaiki lagi lakonan,” katanya.

Dalam pada itu, Nafiz juga mahu menjayakan pelbagai watak yang dapat menguji kebolehan lakonannya.

“Perjalanan saya baru sahaja bermula. Saya tak mahu leka dan ingin terus berusaha memperbaiki diri, lebih-lebih lagi dalam bidang lakonan.

“Kalau boleh, saya mahu menjayakan pelbagai watak dalam drama bersiri atau telefilem agar kebolehan lakonan saya dapat dikembangkan lagi,” katanya.

Drama bersiri Cinta Belum Tamat Tempoh merupakan adaptasi dari novel judul sama tulisan Rehal Nuharis.

Diarahkan oleh Jamal Khan, drama bersiri ini bersiaran selama 16 episod bermula 9 September.

Selain Nafiz, drama bersiri ini turut dibintangi oleh Bella Astillah, Fendy Bakry, Hun Haqeem, Dayang Areeda, Syuhaida Abraz, Radin ERA dan ramai lagi.

Jangan lupa saksikan drama bersiri Cinta Belum Tamat Tempoh yang bersiaran setiap Isnin hingga Khamis, jam 10 malam di Astro Ria (104) dan Astro Ria HD (123).

Gunakan hashtag #CintaBelumTamatTempoh untuk berinteraksi mengenai drama bersiri ini di laman sosial anda!

Sumber : Speedtrex

Facebook Comments

Be the first to comment on "Semakin Serius Dalam Bidang Lakonan, Nafiz Muaz Berharap Bakat Diterima Ramai"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*