“Saya Menawarkan Sesiapa Yang Ingin Ambil Alih,” – Fizo Omar Mahu Melepaskan Restoran Miliknya Bersama Bekas Isteri

Membuat keputusan untuk menamatkan oper@si perniagaan restoran yang diusahakan bersama bekas isteri, Mawar Karim, Fizo Omar menerusi Instagram terhaaru dengan resp0n netizen.

Kebanyakannya rasa kecew@ dengan keputusan tersebut dan mengharapkan atau ia kekal diteruskan.

Jelasnya, demi menjaga kepentingan kedua belah pihak, menamatkan Fizo Mawar Kitchen adalah muktamad, namun dia berbesar hati menawarkan kepada individu yang berminat mengambil alih perniagaan tersebut.

 

View this post on Instagram

 

BERKERJA UTK HIDUP VS HIDUP UTK BERKERJA. . Dah lebih 30 tahun beca n skng pun masih lagi mengayuh.setiap hari bermula jam 6pg. Dapat la 2 atau 3 ringgit per trip.alhamdulillah anak 5 dah pun besar dgn duit beca. Deep jgak msj yg aku dot bersembang dgn Pak Cik Lah ni.dia berkerja cari makan utk hidup bknnya hidup dia ni utk berkerja semata mata. . Kadang kita terlupa, berkerja siang malam utk memenuhi ‘kehendak’ kita berbanding ‘keperluan’. Keperluan utk kehidupan sebenarnya memadai berbanding kehendak nafsu yg kadang terlalu memikirkan apa pandangan orang lain sehingga membuatkan kita menyiksa diri utk memenuhi selera mata orang lain. . Pesanan utk diri sendiri dan sahabat yg concern.tqvm

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

Berkaitan Fizo Mawar Restoren, selepas kami membuat pengumuman untuk menutup operasi pada 27 Oktober ini, rata-rata komen membuatkan saya terfikir sesuatu dan tergerak hati memandangkan kami membuat keputusan menamatkan oper@si adalah muktamad.

“Apabila saya membaca komen, rata-rata meminta kami rebranding dan meneruskan perniagaan. Namun saya menghormati keputusan kedua-dua beIah pihak.

“Komen yang membuatkan saya tersentvh hati apabila netizen mengatakan di mana mereka boleh menikmati tomyam, daging bakar. Resepi yang digunakan di FMK adalah resepi yang saya pelajari sendiri di Thailand dan Phuket

 

View this post on Instagram

 

😘❤😘

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

“Begitu juga dengan saya, apabila suka dengan sesuatu restoran, saya akan berulang makan di sana. Jadi saya letakkan diri di tempat pelanggan.

“Jadi saya menawarkan sesiapa yang ingin mengambil alih FMK menggunakan nama baru. Saya akan menurunkan resepi kepada pengurusan yang baru. Saya memikirkan pelanggan.

 

View this post on Instagram

 

On set #adelleasofea with @little_imans as Damia. . Pandai betul adik ni berlakon. . Coming soon #akasia @tv3malaysia @dramasangat

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

“Sesiapa yang berminat boleh mesej saya secara peribadi secepat mungkin.

“Saya harap pengumuman ini menggembirakan terutama kepada pelanggan setia.

“Saya harap pengurusan baru boleh meneruskan perniagaan ini menggunakan menu, resepi yang sama dan menyambung rezeki,” jelasnya panjang lebar.

 

View this post on Instagram

 

Kalau ada boleh inform abe joe.. DM boleh PM pun boleh

A post shared by fizoomar (@fizoomar) on

Keputusan yang diambil nyata memberi pelbagai re@ksi yang rata-rata gembira dengan kenyataan tersebut.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: Instagram Fizo Omar via MH

Facebook Comments

Be the first to comment on "“Saya Menawarkan Sesiapa Yang Ingin Ambil Alih,” – Fizo Omar Mahu Melepaskan Restoran Miliknya Bersama Bekas Isteri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*